Rahoveci vazhdon të jetë qyteti më i pastërt në Kosovë. 

Dhe, meritë të jashtëzakonshme ka Eko Regjioni me në krye Gani Rabën.

Ata kanë pastruar gjatë ditës barishtet e këqija në qytet.