Proper Pizza Rahovec dhe KB Rahoveci kanë nënshkruar marrëveshje sponsorizuese për sezonin 2019/2020.

Me moton “Çdo picë që e han, për Rahovecin kampion”, Proper Pizza ka konfirmuar mbështetjen për klubin e qytetit në luftën për titull kampion.

Marrëveshja u nënshkrua në prani të antarëve të bordit, Bekim Hoxha e Fidan Rama dhe përfaqësuesit të Properit, Arnolld Korenica.

Sipas Properit, paret e popullit po i kthehen popullit duke ndihmuar jetësimin e ëndrrës për titullin e kampionit.

Postimi i plotë në dy faqet zyrtare: