Rreshjet me shi dhe breshër që kanë prekur Rahovecin të enjtën kanë shkaktuar dëme të mëdha.

Ashtu siç ishte pritur, dëmet janë jashtëzakonisht të mëdha.

Sidomos në vreshta është dëm i madh aty ku rrushi pothuajse është dëmtuar i tëri.

Tashmë komuna e Rahovecit ka filluar punën për të vlerësuar dëmet me shpresën që Qeveria e Kosovës do të ndihmojë në kompensimin e këtyre dëmeve.

Foto nga Andi Mullabazi në Facebook: