Presidenti i KB Rahovecit, Alban Rama, po mban intervistë në emisionin “Sports Show” në Klan Kosova.

Rama teksa foli për organizimin madhështor të Final 8 u shpreh edhe për incidentet e tifozëve vandal të Pejës e Suharekës.

Presidenti tha se sa të jetë ai gjallë dhe kryetar i klubit më tifozët e Yllit dhe Pejës nuk mund të shkelin në Rahovec.